Vinderen af årets gratis stand er fundet

Madsen Cycles vandt årets gratis stand

Primo oktober 2020 åbner madsencycles.dk med salg af ladcykler der adskiller sig fra de velkendte ladcykler vi ser på de danske veje.

MADSEN Cycles vil give danskerne en alternativ ladcykel, hvor man kan transportere op til 4 børn i ladet samtidig med, at man bevarer den velkendte følelse af at køre på cykel.

Cyklen vil i første omgang være tilgængelig i fire forskellige farver, ligesom den fås med og uden EL-motor.

Vi glæder os til at byde MADSEN Cycles velkommen på Bike Blowout 2020.

Et stærkt felt af kandidater

Vi er utroligt glade for de mange indstillinger som vi modtog i forbindelse med konkurrencen.

Feltet af kandidater spændte vidt, og talte bl.a. følgende firmaer:

OHMATEX.DK
Ohmatex er en lille virksomhed, som sideløbende med arbejde på et muskel performance monitoreringssystem til astronauter for det europæiske rumfarts agentur (ESA), har udviklet et produkt til cykelryttere.

Produktet hedder GRASPOR se www.graspor.com.

Vi læser unikke data om iltning i den arbejdende muskel og muskle aktiviteten. Data som i dag kun kan opsamles i sports labs eller lign. Produktet er i beta testsalg til udvalgte personer pt og den kommercielle version er klar i oktober.

SKJOLDET.DK
Skjoldet er en startup bestående af 2 unge gutter, der laver nano coating til cykler.

Nano coating gør det langt nemmere at vedligeholde og beskytte cyklen, og de bedste fordele ved produktet er: Hydrofobisk (nemmere at gøre rent) – Ridseresistent (hårdhed på 9H) – UV afvisende (farvene på cyklen falmer ikke) – Dybere og skarpere glans (virker også på matte cykler)

Vores nano coating er bionedbrydelig og skader derfor ikke naturen – tværtimod, så slipper man for at bruge sæber fyldt med kemikaliere, da vand er mere end rigelig til at rengøre cyklen, når Skjoldet er påført.

RENTABIKE.FO
Rentabike tilbyder leje af cykler og cykeludstyr og oplevelser af Færøerne på egen hånd.

De tilbyder også cykelture med guide. Dette er et nyt og spændende tilbud, samt er et trygt alternativ når andre cykelrejser er begrænsede pga. corona.

Rent a Bike på Færøerne drives af ægteparret Bartal og Berit der er cykelentusiaster. Vi er det første og eneste cykeludlejningsfirma på Færøerne.

AIMCHALLENGE.COM
AIM Challenge er en udmattende adventurerace med konkurrencer i Sälen, Sverige og Hemsedal, Norge. Konkurrencer som flere danskere burde få øjnene op for, da der venter fantastiske oplevelser ved disse events.

BIKERUNNER.DK
BikeRunner tilbyder mobil cykelservice af punktering og samling af ny cykel.

Når du laver en bestilling her på siden så matcher vi din opgave med en “Runner” der er en cykelkyndig privatperson i dit område.

MTB-REJSER.DK
Arrangøret af mountainbikerejser og ture med fokus på “rigtige” mtb spor og stier.

Firmaet har mere end 30 års erfaring som mtb guide og instruktør, eget mtb-center i Blekinge og faste sommerbaser i de franske alper.

MountainbikeRejser.dk er nyt som rejsebureau, men erfaren inden for mtb og anden outdoorsport under navnet OutdoorPlay.dk

© Copyright VeloDays