For udstillere

Fokus på salg – Plads til nyheder

SKAB OMSÆTNING I EN ELLERS ”DØD” PERIODE

Kunne det ikke være skønt at skabe en markant øget omsætning, når sæsonen går på hæld, og der bliver længere mellem kunderne? Når der skal ryddes op på lageret, og få tømt ud af de produkter som ikke solgte helt så godt som forventet? Få frigjort plads og kapital til de nye modeller, som kommer hjem?

Alt dette kan blive en realitet, når vi åbner dørene for Bike Blowout i Ballerup Super Arena – Danmarks hjemmebane i cykling. I weekenden den 2.-3. november 2019 fylder vi inderkredsen med udstillere, der har deres stande tætpakket med supertilbud af cykler, tøj og tilbehør til de mange tusinde besøgende.

Tidspunktet er valgt med omhu, da september og oktober stadigt kan være rimeligt fornuftige i forhold til omsætning, mens november normalt er langt mere stille. Det er også et bevidst valg at lægge messen inden Black Friday, som mange butikker har et anstrengt forhold til, da selv de nyeste produkter ofte kommer på udsalg her.

PRÆSENTER JERES 2020 MODELLER
Bike Blowout vil blive kraftigt markedsført, så vi sikrer fuldt hus henover hele weekenden – og derved en god oplevelse for såvel de besøgende, som vores udstillere. Og selvom de fleste gæster sikkert bliver lokket til messen på grund af de mange gode tilbud, så kommer de også for at ”snuse” og få inspiration fra forårets nyheder.

Vil du som udstiller hellere præsentere jeres nye modeller end sælge ud af de gamle, så er chancen her på Bike Blowout, da I rammer præcist ned i målgruppen af motionsglade cyklister og triatleter. Og selvom man har fundet tre par nye bibshorts og en trøje til en skarp pris, vil man som besøgende naturligvis stadigt gerne fascineres og begejstres af de nyeste modeller af racere, hjelme eller cykelsko.

Vi har med vilje inddelt inderkredsen i to områder: De første ca. 60% er dedikeret til større stande med knaldtilbud, restpartier og udsalg. De bagerste 40% vil være karakteriseret ved mindre og mellemstore stande med fokus på nyheder, rejser, motionscykelløb mv. På denne måde kan de besøgende bevæge sig gennem området – og få pulsen ned – inden de rammer udstillerne med oplevelser og nyheder, som typisk kræver lidt bedre tid og dialog.

I kan med fordel benytte Bike Blowout i Ballerup Super Arena til at skabe ny eller fornyet interesse omkring jeres brands, da I her er i direkte dialog med jeres primære målgruppe i de bedste tænkelige rammer.

Se priser og ledige stande her.

© Copyright VeloDays